Anun päiväkirjasta 8.4.2016

Weera tapasi Ziton tositarkoituksella 11.3. ja neljä viikkoa astutuksesta 7.4. ultra paljasti, että muutama pennunalku olisi tulossa! Olipa hieno uutinen 🙂 Toivottavasti loppuraskaus sujuu hyvin.
Alkuraskauden aikana Weera on ollut todella väsynyt, lenkillä suorastaan perässä vedettävä, mikä ei ole sille normaalia. Ruoka on maistunut hyvin koko raskauden ajan ja olemme lenkkeilleet koko ajan normaaliin tapaan. Agility on ollut tauolla juoksuista alkaen eli maaliskuun alusta lähtien.
Kuluneen talven aikana Weera kävi Lahdessa Korkeavireellä agilitytreeneissä säännöllisen epäsäännöllisesti. Koska tiedossa oli, että keväälle suunnitellaan astutusta, niin en ottanut meille talveksi/kevääksi mitään ryhmäpaikkaa. Muutamissa kisoissa käytiin pitämässä hauskaa ilman tulostavoitteita.
Weera kilpailee tällä hetkellä agilityn kolmosluokassa. Siellä pärjääminen vaatisi säännöllistä treeniä. Ehkäpä pentuprojektin jälkeen otamme jälleen ryhmäpaikan.
Weeruska on mahdottoman kiva harrastuskaveri, innoissaan kaikissa treeneissä ja ahne kuin mikä, joten olen palkannut sitä harrastuksissa namilla/ruualla. Agilityn lisäksi olemme harrastaneet pienimuotoisesti myös tokoa, ja ehkä joskus tulevaisuudessa otamme myös rallytokon ohjelmistoon.
Kooltaan Weera on noin 36cm, melko mukavan kokoinen koikkerineiti. Ja luonteeltaan todella kiva, sosiaalinen, kuuliainen ja kiltti, mutta samalla vauhdikas ja helppo motivoida harrastuksiin. Kotona se ei turhia hötkyile, ja haukkuu ainoastaan ovikelloa ja summeria.
received_10153690583543650